REFLEXIONANT...(II)

Un acabada i lliurada la wiki és l'hora de reflexionar...

La planificació, tot i que en la PAC1 vàrem realitzar el diagrama de Grantt, aquest només ens ha servit de guia emprant més una planificació dia a dia a mesura que anàvem fent front als terminis de lliurament.

Respecte als rols, tal i com ha comentat en Joan, ens hem ajuntat quatre persones un pèl anàrquiques a l'hora de treballar, sense que ningú volgués adoptar un rol de coordinador pròpiament dit. Això ha facilitat l'intercanvi de papers al llarg del semestre, fent front a imprevistos que anaven sorgint i sense tenir què recórrer als acords que vàrem redactar a l'inici de l'assignatura.

Pel què fa a les eines TIC emprades, el Delicius, tot i que ja la coneixia, considero què es una eina molt útil per a compartir adreces d'interès. Malauradament reconec que no li he acabat de treure-li massa el suc durant la confecció del treball. M'ha divertit molt utilitzar la wiki (a vegades un pèl obsessiva!). És molt senzilla i fàcil de treballar tot i que una mica limitada – almenys amb la informació del manual-.

Finalment només dir-vos que ha estat un plaer conèixer-vos i treballar amb uns gats tant decidits!

Fins aviat GATS!!!

Comentaris

Entrades populars