La fi d'un llarg viatge...

Hola a tots!!

Bé, companys! Aquí s'acaba el nostre viatge. Un llarg viatge farcit d'obstacles que hem anat superant junts, i ple d'experiències bones i fructíferes.

Espero que la resta de companys de l'assignatura hagi après alguna cosa nova amb el nostre projecte i hagi gaudit de la nostra wiki.

Avaluació:

La nota de la pac 3 fou una bona notícia. Havíem remuntat, ja que havíem recuperat la nota inicial de la Pac 1, una "B". Amb la Pac 3, havíem assolit els objectius fixats pel consultor que s'havien perdut durant la Pac 2: continuitat en les connexions, realitzar les activitats de manera més col·laborativa i cenyir-nos al que ens demanava el consultor, no anar tan a la "nostra".

Pac 4

Animats pels bon resultats d'una feina ben feta, ens vam llençar a la realització de la Pac 4, sense gairebé temps d'assimilació o relaxació. Ens vam llençar a la feina com feres a la presa. Val a dir que l'estrès de saber que hi havia poc temps i que la Pac s'havia d'entregar al dia fixat, sense poder posposar res, ens va animar a posar-nos aviat a treballar.

En aquesta activitat, la comunicació entre els companys del grup, crec que ha estat molt intensa. Estàvem tots cansats i força col·lapsats per haver de superar els obstacles que ens demanava la wiki. Necessitàvem el suport de tots, i crec que vam estar a l'alçada.

El més engoixant i "paranormal" de tots, crec que va ser el maleït punt de les biblioteques 2.0. Si posàvem un punt es desconfigurava tota la wiki. En Jaime, en la Pac 3, ho va arreglar posant un símbol enlloc del maliciós punt. Però, en la correcció de la Pac 3, el consultor ens va demanar que havíem de posar el malaurat punt, i ens deia com ho havíem de fer. Tot i així, vam suar perquè no se'ns desconfigurés res i no perdéssim part de la informació. Finalment, la Laia se'n va ensortir... Uf!

I ara ric (i dic "ara" perquè llavors no feia tanta gràcia) recordant l'últim dia de l'entrega de la Pac 4, alhora de presentar la wiki a la resta de companys de l'assignatura. Estàvem tots força col·lapsats i desbordats amb tant de punt entremaliat, fent la wiki més amena i comprensible a partir d'imatges, acabant de perfilar el contingut i realitzant el que faltava fer com linkar el mapa conceptual... I al final ja començàvem a desvariejar una mica, almenys jo. Va ser en aquests moments que es va fer palès el companyerisme, la paciència, el respecte i el treball de tots per tots.

I per acabar...

Bé Gatets, només dir-vos que ha estat un gran plaer treballar amb vosaltres, i que enlloc podria haver trobat uns mixets tan mimosos.

Una forta abraçada!

Comentaris

Entrades populars