Per obrir boca

Estic contenta de formar part del grup els 4 gats, ja que som un equip que posem per davant de tot el respecte pels companys, la cooperació i l'ajut mutu. Som un equip en el qual cada membre té virtuts, qualitats i capacitats diferents, necessàries i complementàries, que ens ajuden a superar els obstacles que ens hem anat trobant en el camí.



Durant el transcurs de la pac 1, vàrem tenir alguna dificultat per la falta d'organització, per la falta de temps, ja que el grup es va formar més tard, i pel fet de trepitjar un terreny desconegut, com és la realització d'un treball en grup en un entorn virtual amb eines que per alguns de nosaltres ens són desconegudes. Per mi, per exemple, se'm feia una muntanya haver de fer una wiki, però amb les instruccions del consultor i els coneixements informàtics d'en jaime (que aviat el vàrem escollir coordinador del grup per desició unànime), va esdevenir una activitat agradable i fructífera.



En la pac 2, tenint feta la planificació i tenint també tot el temps a favor nostre, va fer que tot fluís correctament sense cap entrebanc. Això ens ha ensenyat que seguir les propostes de la planificació i fer la feina en un temps determinat són eines indispensables per poder organitzar-nos correctament alhora de realitzar i entregar les activitats sense dificultats.

Comentaris

Entrades populars